17 Haziran 2011 Cuma

Carolina Ardohain Pampita

HAKKINDA

Arjantin'in en güzel model ve tv yüzlerinden Pampita lakaplı seksi esmer Carolina Ardohain 17 Ocak 1978'de La Pampa'da doğdu. Çocukluğunun 9 yılını bale yaparak harcayan Pampita 17 yaşında daha iyi bir yaşam umuduyla Buenos Aires'e taşındı. Burada bir mağazada tezgahtarlığa başlayan Carolina'nın şansı biranda döndü.
Çalıştığı şirketin reklam yüzü olan seksi model Güney Amerika'nın en ünlü modellik ajanslarından Pancho Dotto ile anlaştı. Ondaki ışığa bayılan ajans Carolina'nınçok büyük bir star olacağını öngörüyordu. Pampita'da bu beklentileri ters çıkarmayarak ilk modellik yılında 45 Latin Amerika dergisine kapak oldu. Daha sonra Eli Sitio ve El Rayo adında iki tv şovu yapan güzel model halk tarafındanda artık tanınıyordu.
Latin Amerika'da ününe ün katan Carolina'nın Kuzey ABD'li şirketler tarafından keşfedilmesi uzun sürmedi. Sırasıyla Victoria's Secret, Wonderbra, Honda ve Coca-Cola'nın reklam yüzü oldu.
2007'de iş hayatındaki başarısını özel hayatınada taşıyarak model ve fotoğrafçı Benjamin Vicuria ile evlendi. Blanca ve Bautista isimli 2 çocuğu bulunan güzel Carolina 2009'da AskMen'in en çok arzulanan kadınlar listesinde yer alarak başarılarını sürdürdü. 


Carolina Ardohain Pampita Fotografları Carolina Ardohain Pampita Photos 

























































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder