26 Haziran 2011 Pazar

Carmen Kass

HAKKINDA

Carmen Kass Tallinn, Estonya 14 Eylül 1978, doğdu. Ücretli olarak annesi tarafından büyütüldü, mavi gözlü esmer Miss Ödenen taç kazandı ve daha sonra Miss Jrvamma onu kraliyet konumu sağladı.
14 yaşında Carmen bir İtalyan model avcısı tarafından Tallinn bir süpermarkette keşfedildi. O yerler yüksek ayarlamak ve Miss Estonya başlık için hazır, ancak bir modellik kariyerine başlamak atlamak için Milano uçmak için teklif daha çekici ve kazançlı seçenek gibi görünüyordu. Carmen Milano uzak whisked olmanın annesinin onaylamama rağmen, Carmen onay annesinin imzasını dövme ile gitmek için bir yol buldu. Carmen bugünün süper biri olarak kariyerine başlamak için hazır, önümüzdeki üç ay için Milano'ya kapalı idi.
Baltık Modeller adlı küçük bir ajans tarafından onun yerli Estonya temsil sonra, Carmen 18 yaşında Paris'e taşındı. Orada, o dünya çapında dergi kapağı, yani L'Officiel ve Vogue (Fransa) 1997 yılında, Elle (Avustralya), Resim (İngiltere), Madame Figaro, Numero Fransa, Vogue (Fransa), ve Vogue (ABD) hakkında maruz aldı 1999 yılında.
1999 yılında, Carmen moda pistleri 'sıcak malların biriydi. Alberta Ferretti, Anna Sui, BCBG, Bill Blass, Calvin Klein, Chanel, Christian Dior, DKNY, Dolce & Gabbana, Gianfranco Ferre, Versace, Gucci, Jill Stuart: O gibi dünyanın en iyi tasarımcıları için podyumları aşağı çalımlı , MaxMara, Michael Kors, Moschino, Nicole Miller, Prada, Oscar de la Renta, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Versace, Louis Vuitton, ve Valentino. Ayrıca Calvin Klein, Chanel, Donna Karan, General Motors, Guy Laroche, Krizia ve Versace reklamlarında poz vardır. Carmen halen Sephora sözcüsü, dünyanın önde gelen kozmetik perakendecilerinden biri, ve Christian Dior parfüm, bir "J'adore."
Halen New York'ta yaşayan, Carmen en büyük iki Amerikan moda dergileri, Vogue ve Harper s Bazaar için bir temel oldu. O bildirildi ilk ajansı parçası satın aldı ise Carmen, New York "Kadın" ve Paris'te "Şehir" ile temsil edilir, "Baltic Modelleri." Onun halkla ilişkiler / pazarlama erkek arkadaşı Richie Akiva kadar sarılma değil zaman, Carmen kendini takıntılı kişinin e-posta kontrol etmek ve satranç oynamak, spor ve egzersiz, binicilik ile meşgul eder.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder